Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok nincs barátom és pár hete "szakítottam" a legjobb barátnőmel.És a békülés szóba se jöhet.De az a baj hogy csak közös barátaink vannak azok álltalában vele vannak és én egyedül maradok.Ithonn is mert apám egyedül nevel és mindig dolgozik....egy ideig nem volt ez baj de vannak dolgok amikel pl barátnőkel kéne megbeszélni de nekem nincs kivel HELP!!!!2013. márc. 13. 19:16
1/3 anonim válasza:
Erre nincs kézenfekvő megoldás, csak az ídő. Az majd mindent megold.
2/3 anonim válasza:
"csak az idő. Az majd mindent megold."
Remélem tényleg működik valakinél ez, mert nálam nem. Évek óta nem sikerült komoly barátságot kialakítanom. Nekem csak édesanyám az, akivel a legtöbb dolgot meg tudom beszélni, más ismerősöm nincs.
Sajnos a kérdezőnek nem tudok segíteni, ha idősebb lenne, megkérdezném hol lakik, stb., hátha közel, de sok lesz az a korkülönbség. 22/F
3/3 A kérdező kommentje:
Igen az idő lehet...csak én az anyámmal se tudok beszélgetni mert elvált apámtól és nem vagyunk jóba :(
2013. márc. 14. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!