Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nincs arcszőrzetem?

Miért nincs arcszőrzetem?

Figyelt kérdés
Szóval, 18 vagyok, nemrég fogytam direkt elég sokat mostmár jó. De az arcszőrzet vaalhogy hiányzik. Tudom, borotválkozás midnen de akkor is úgy férfias. Apu modnta hogy ha ő katonságnál nem borotválkozott volna naponta soha nem lenne neki bajsza. Én is sokszor borotváljam és megerősődik ?vagy nem? Segitsetek. Többi helyen normálisan nől.
2009. szept. 14. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Szia! Szeretkezz rendszeresen és neked is valószínű,hogy megnő !
2009. szept. 14. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szeretkezéstől miért nő meg a szőrzet ezt nem vágom?
2009. szept. 14. 20:55
 3/11 A kérdező kommentje:
nincs barátnőm jelenlexD Más nincs amitől megnőne?Ha borotválkozom attol nem fog? Nem hiszem hogy a szeretkezéstől nőne...
2009. szept. 14. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Az gond ha nem vágod! Egyszerű! A hormonok ugye beindulnak a szeretkezéstől és pl a szőrzet és a hormonok szoros kapcsolatban vannak!hát ennyi
2009. szept. 14. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
De figyelj! A tudatlanságot sose szabad hangoztatni!
2009. szept. 14. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
agh de hülye vagy, 18 évesen ninc mindenkinek szőrzete, nekem sincs még szakállam és most leszek 18 de van egy haverom 2 évvel fiatalabb és már nem látszik ki belőle, szal lazulj, mindenkinek máshogy lessz, van akinek egész később :)
 7/11 A kérdező kommentje:
Most akkor ha borotválkozom akkor megfog nőni az arcszőrzetem?
 8/11 A kérdező kommentje:
jó de én szeretnék tök jó lenne:D
2009. szept. 14. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Tesóm mindig borotválkozott és neki utoljár a bajsza nőtt ki, kb 21-22 évesen, most is sokkal gyengébb mint a többi helyen c(:. Hormonfüggő, igazából 18 évesen még nem feltétlen van mindenkinek rendes arcszőrzete.
2009. szept. 14. 21:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Kösz a kommentet midnekinek. Tegnap megborotválkoztam, és akkor ugye nagoyn sima volt most érzem hogy "recésedik" de látszani meg nem látszik:'( igy kézzel talán érezni. szal még szőke is ugylátszik:D
2009. szept. 14. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!