Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pár napja szúró érzésem van...

Pár napja szúró érzésem van borda alatt. Milehet ez? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés
Szóval..Bordám alatt,bal oldalt van szúró érzésem,ma már 3.napja.Megmondom őszintén foggalmam sincs mi van ott,és ezért nemkell szidni..Először nemnagyon foglalkoztam vele,viszont mostmár zavar,hogy 2-t lépek azt már fáj.Ez mi lehet,és mi van ott?
2013. márc. 11. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyomor, lép és belek, hashártya vannak ott. Vizsgálat nélkül így az interneten keresztül szinte lehetetlen bármit is mondani. Sav, gyomorégés, böfögés, puffadás, teltségérzés van-e? Volt-e hasi műtét, bármilyen panasz régebben a gyomorral, belekkel? tapintható-e bármi furcsa a hasfal alatt? Nyomásérzékenység van-e a területen? Kivetül-e máshova a fájdalom... stb. Amint látod nagyon sok kérdés merül fel, legjobb volna mégiscsak orvoshoz fordulni. (Tudom, hogy ez manapság nem könnyű). Még annyit fűznék hozzá, hogy a fent leírt szerveken kívül más is okozhatja, ha pl. a fájdalom az érintett helyre sugárzik.
2013. márc. 11. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Elmegyek orvoshoz:)
2013. márc. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!