Megakadt a gyógyszer a torkomon, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb 20 perce vettem be a reggeli gyógyszereimet és az egyik (olyan 1,5 cm lehet) keresztbe állt és megakadt a torkomon. Egyből hánynom kellett, de nem jött ki, ettem, ittam, de semmi. Mit csináljak?2013. márc. 11. 07:28
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak úgy érzed, megnyomta a torkod, ez a fantomfájdalom órákig is eltarthat, nekem is szokott lenni, ha ettél rá kenyeret, akkor le kellett mennie.
2/8 anonim válasza:
Már semmit ne csinálj.Több,mint valószínű,h amit előttem írtak igaz. Szépen megszűnik ez ez érzés,csináld a dolgod, és észre sem veszed.
3/8 anonim válasza:
Ha szilárd ételt ettől, akkor már biztosan lement a gyógyszer. De elég szokott lenni ilyenkor egy pár korty víz is. Szerintem is most már csak a helyét érzed. Majd elmúlik.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy igazatok van, de még nyelni is alig tudok..Mindjárt megyek dokihoz majd mondom neki azért.
2013. márc. 11. 07:40
6/8 anonim válasza:
Ha nyelni is alig tudsz, akkor lehet, hogy tényleg megakadt, nekem csak egy olyan érzés szokott lenni órákig, mintha ott lenne még a gyógyszer, de nyelni mindig tudok, jobb ha megnézeted gégésszel.
7/8 anonim válasza:
Mi újság? lement már a gyógyszer?
8/8 anonim válasza:
Lement végül, vagy még azóta is a torkán akadt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!