1/6 anonim válasza:
Van, aki sokat, a szerencsésebbek semennyit.
2/6 anonim válasza:
Nagymamám 20000 körül, ami az ő nyugdíja mellett elég kemény
3/6 anonim válasza:
Az én nagyszüleim fejenként 40-45 ezret költenek havonta. De ők 10 féle vackot is szednek egyszerre.
4/6 anonim válasza:
átlag---25ezer --és --45000 közt. aki enyhén gyogyszeres az olyan, 5000-15 000közt...
5/6 anonim válasza:
Szerintem az előzőek kicsit eltúlozták a dolgot. Én ugyan még nem tartom magam nagyon öregnek (56 éves vagyok), de sajnos elég sok egészségügyi problémám van, amikre gyógyszert szedek. Kb. 15ezret költök havonta az állandó gyógyszereimre, és ebben nincsenek benne a fájdalom csillapitók, és az esetleges megfázás elleni szerek. A havi 20ezret reális válasznak látom, de azért 45ezer forintot nem hiszem hogy az átlag nyugdijas elkölt gyógyszerre.
Az én betegségeim: asztma, magas vérnyomás, pajzsmirigy alulműködés, csontritkulás és cukorbetegség.
6/6 anonim válasza:
A mamám semennyit, pedig túl van a 70-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!