Tikana kérdése:
Most kezdtem béta blokkolót szedni, normális ez így? (Lsd bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval 3. napja szedek 2x25 mg Betalocot. Azért kell szednem, mert a pulzusom állandóan 90 feletti és naponta többször kiugrott 120 fölé.
Jelenleg átlag 65 a pulzusom, de sokszor leesik 45 körüli értékre. Ez nekem nagyon alacsony nem? Vagy ez a kezdeti beállítás része és majd normalizálódik? Ilyenkor nem is érzem magam túl jól...
Még akar a dokim dózist is duplázni, ami engem eléggé megijeszt ilyen értékeknél...
(Az orvosom egy szakmájának elismert példánya, biztos tudja mit csinál, csak nem akarom butaságokkal zaklatni, ha ez egy normális folyamat...)
2013. márc. 9. 22:19
1/3 anonim válasza:
A 45 körüli pulzus nem jó, főleg, ha panaszt is okoz. Vagy felezd meg a Betalocot (2x12,5mg) vagy vedd fel a kapcsolatot a kezelőorvosoddal.
2/3 anonim válasza:
A béta-blokkolót beállítani nem egyszerű, nem a doki hibája, hogy elsőre nem sikerült eltalálnia a megfelelő dózist neked. Úgy látszik, nagyon jól reagál a szervezeted a Betalocra, túl jól. Szerintem is csökkentsd az adagot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A lényeg ahogy mondtátok is, hogy nem jó így. Felhívtam a dokim, elhagytuk az esti gyógyszert. Csak reggel kell 1x 25 mg-ot szednem.
2013. márc. 11. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!