Egy faroka meddig tud összemenni vagy megnyúlni?
Arra gondolok h mennyire egyedi vagy mennyire általánosítható h egy faroka pl hidegben összemegy 2 centire de ha meg meleg van és áll, akkor lehet 22 cm is?
Ez mindenkinél így van?
és van valami minimum, ami alá már nem tud összemenni vagy csakis a hőmérséklet kérdése? Jeges vízben lehet akár 1 cm is?
És ha így van, ez mennyire egyénfüggő?
(pl ugyan akkora farokák lehet h -10 fokban nem egyformán mennek össze vagy tutira igen? )
Utolsó: Nem kezdi, sose hagyta abba :) Szerintem még mindig szórakoztató... S ha érdeklik a srácok, önmagában azzal sincs baj.
Kérdező, a 3->17 centi elég vad, én ezt már nem gondolnám reálisnak, de nem vagyok péniszszakértő, sőt, engem a fiúk már nem is érdekelnek ennyire :D
hát figy, saját szememmel láttam. egy tök normális (inkább nagy) faroka összement kb 3-4 centire a hideg víztől.
szal nem én találtam ki.
és amúgy abban van vmi igazság h vérfaroka és húsfaroka? vagy ez csak a kis farokájúak védekezése? erről mit gondolsz?
most mi a bajotok már ezzel?
farka az állatoknak van.
a fiúknak farokájuk van na.
Nehéz eldönteni, hogy direkt adod a hülyét vagy tényleg ennyire alultáplált vagy.
Mindenestere ha direkt csinálod a hülyét, akkor ez nem jó, mert nem vicces, nem szórakoztató, csak hülyét csinálsz magadból. Persze, ha nem direkt csinálod, akkor ragyogóan megmutattad, hogy baromi nagy suttyó vagy:) Ha a pasidnak adod majd ezt elő és egy normális ember lesz, akkor nyakon csap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!