Egy faroka meddig tud összemenni vagy megnyúlni?
Arra gondolok h mennyire egyedi vagy mennyire általánosítható h egy faroka pl hidegben összemegy 2 centire de ha meg meleg van és áll, akkor lehet 22 cm is?
Ez mindenkinél így van?
és van valami minimum, ami alá már nem tud összemenni vagy csakis a hőmérséklet kérdése? Jeges vízben lehet akár 1 cm is?
És ha így van, ez mennyire egyénfüggő?
(pl ugyan akkora farokák lehet h -10 fokban nem egyformán mennek össze vagy tutira igen? )
ááááááááááááááá
nem forró vízre gondoltam, csak azért elég köztudott sztem h pl hideg vízben összemegy ...
a tágulást nemtom, bár a hideg víz után egy időre rá azért megnő megint.
ez nem az én képzelgésem, hanem tapasztalatom stb.
és még csak nem is 7 centiről beszélek, hanem pl láttam én srácot amikor bementek baromkodni egy bányatóba ruhátlanul, és eskü 2 centi volt neki !!! alig láttam !
most nem értem, miért nem lehet normális választ adni ...
Én vagyok az előző válaszoló is.
A faroka ismertetöje:
A faroka egy kínai étel
Íze hasonlít a palacsintás lekváros pörköltre
Farok formája van
Majonézzel, mustárral, és csokiöntettel eszik
De tényleg. Szerintetek mi az a foroka? Vagy a kérdező tényleg annyira nagy faroka, hogy nen tudja leírni azt, hogy farok???!!!!
Egy fából készült róka? Azaz fa róka?
Vagy fa rokka?
jól van, most ne a farokán lovagoljunk! itt az összemenés a kérdés. de arra meg te se tudsz válaszolni.
ja és én nem forokát hanem farokát írtam. Most nem mindegy amúgy? akkor felőlem legyen farok, ha így már megy a válasz ! ok?
jó hát köszi, de én nem csak 1-2 centire gondoltam, hanem most konkrét példával: egy kb 17 centis farokájú srácnak a jéghideg vízben összemegy 3 centire! (én magam láttam !!!)
ilyen sok centit számítana a vérrel telítettség?
már miért ne nézegethetném a srácok farokáját?
ez is baj lett már manapság ha érdekelnek a srácok? TÖK JÓ ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!