Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kórosan le vagyok fogyva...

Kórosan le vagyok fogyva 176/34 olyan vékonyak az izmaim, hogy járni se tudok. NEM tudok elmenni a boltba. Kórházba utaltak, de nem tudok befeküdni átmeneti! Később IGEN! Most mit tegyek, hogy átvészeljem addig! Legalább MENNI tudjak! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
A bolt 400 méterre van , otthon dolgozok.

2013. márc. 8. 14:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
mitől félsz? próbáld ki a tejszínt. egyszer, amikor híznom kellett a normál étkezés mellett sok tejszínt ittam. de ez nem helyettesíti a kórházat. és ennek így nincs is értelme, h mi győzködünk, te meg tudomást se veszel arról, amit írunk, hanem a dologmás aspektusairól beszélsz. amik egyébként szintén azt támasztják alá, h kórházba kell menned sürgősen.
2013. márc. 8. 16:14
 12/29 A kérdező kommentje:
A tejre allergiás vagyok , ne győzködjetek hanem ajánljatok ! Köszönöm, jön a szombat, vasárnap meg a többi nap !
2013. márc. 8. 16:16
 13/29 anonim ***** válasza:

ezt Te már eldöntötted, felesleges volt a kérdést feltenni

a válasz: nincs olyan kaja, ami a jelenlegi helyzeteden rohamosan és jelentősen javítana

2013. márc. 8. 16:45
 14/29 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem segítettetek, mert Nagyon el vagyok keseredve ! És le vagyok hangolva !
2013. márc. 8. 17:03
 15/29 anonim ***** válasza:
Patikában vegyél "magas energiatartalmú, gyógyászati célra szánt tápszert, kóros alultápláltság esetére". Van, amit recept nélkül is lehet kapni.
2013. márc. 8. 18:15
 16/29 A kérdező kommentje:
Vettem is, 200ml 300 forint, régebben felírta a pszihiátrán az orvos ahova járok, de most megsértődött (boríték kevés béléssel) és más orvos nem tudja felírni
2013. márc. 8. 18:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

mert kórházba kéne menned

nem megsértődött, csak mivel nem vagy együttműködő, ezért feladta a kezelésed

mi sem tehetünk mást, helyetted senki nem tud besétálni a kórházba

Te pedig nem akarod elkezdeni a kezelést, mert magad előtt is tagadod, hogy életveszélyes állapotban vagy

ha nem így lenne, már rég a kórházban feküdnél, nem itt kérdezősködnél és várnál olyan segítséget, amit nem lehet neten keresztül megadni

ennyi, remélem túléled, de nagyon kicsi rá az esélyed

jó lenne, ha végre felfognád

2013. márc. 8. 19:13
 18/29 A kérdező kommentje:
Azóta is járok, van kezelés, kontroll és boríték is !! Csak itóka nincs mert Neki így kisebb a fejpénze
2013. márc. 8. 20:16
 19/29 anonim ***** válasza:
Ezt meg mi a fenéből gondolod?! Az orvosok fejpénze nem attól függ,h mit írnak fel.Valószínűleg felesleges felírni,mert nem segít már a bajodon. Ezért utalt kórházba is.Nem meri vállalni a kezelésedet,mert nem lehet otthon megoldani, ezáltal nem vállalja a felelősséget, ami érthető.Az nem érthető,h Te nem fogod fel miről van szó! Csúnyát fogok írni,de nem érdekel: MI A SZARNAK DOLGOZOL,HA ÚGYIS MEGHALSZ?
2013. márc. 9. 07:32
 20/29 Szintiszoli123 ***** válasza:

Hello!

A tápszert belgyógyász is felírhatja. Vagy írhat javaslatot is, ami alapján a háziorvos is felírhatja. Így kb. 62 forintra jön majd ki 200ml. Gondolom a Nutricia Nutridrinkjéről beszélünk. Van még sok más tápszer is de idehaza ez a legismertebb. Könnyen emészthető.

2013. márc. 9. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!