Bdroii28 kérdése:
Milyen sampont valo olyan hajra ami vékonyszálú, hossú, és gyorsan zsírosodó hajra való? Mar sokfélet kiprobáltam a garniertől a kaolin és citrus tartalmút, a schaumatol a zsiroshajra valot, es a médeátol, de nagyon egyik sem valt be.
Figyelt kérdés
ha vasarnap megmosom akkor hetfon jo de mat kedden zsirosodik2013. márc. 7. 16:46
1/12 anonim válasza:
Nekem minden nap hajat kellett mosnom régen, de váltottam a johnson's baby búzacsírás samponjára és most csak 3-4 naponta kell. Az vékony szálú hajra is jó. (Narancssárga színű.)
2/12 anonim válasza:
Wella pro series ből a volume. Vagy Head and shoulders.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm A válaszokat,majd kiprobalom :)
viszont az interneten utana kerestem es talaltam 3 felet es kivancsi vagyok h szerintetwk melyik a jo vagy valakine
k mik a tapasztalataitok:
1: nature setrets feher szinu zold kupakkal ha jol tudom citromos
2:faith in nature ez zold szinű rozmaringos
3:wu2 miraculum normal es zsiros hajra ez ilyen regifajta
meg még volt 1 a loréaltol a feher alapon
2013. márc. 7. 19:31
4/12 anonim válasza:
A wu2 is jó, csak szerintem büdös :D
5/12 A kérdező kommentje:
engem mar nemerdekel semmi csak birja ki legalab3 napig:D
2013. márc. 7. 19:48
6/12 anonim válasza:
Akkor a babasampont válaszd. Jó vékony szálú hajra, sokáig bírja a haj zsírosodás nélkül és nagyon finom, enyhe illata van :)
7/12 anonim válasza:
/előző vagyok/ *mármint a johnson's babyt :)
8/12 anonim válasza:
Nature secrets, citromos - ha jól tudom Oriflame-s termék, átlátszó zselés állagú - nekem nem nagyon jött be.
Wu 2 - nekem ez sem jött be.
A Head and shoulders azért is jó, mert egyrészt megszűnik a viszkető érzés, viszont kicsit jobban szárítja a hajat mint a többi amit próbáltam, úgyhogy mindenképp balzsam kell - de csak a hajvégekre.
9/12 A kérdező kommentje:
es a head and shouldersbőll melyiket ?
2013. márc. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!