Alig alszik a párom? Ez mitől lehet?
22 évesek vagyunk szóval elégé fiatalok,hogy mondjuk alvási zavarai lennének(vagy lehet nem korhoz kötött)
A lényeg,hogy már együtt élünk egy éve és az utóbbi két hétben vettem észre,hogy nem alszik normálisan....
Késő éjjel fekszik le mert nézi ezeket a természetfilmeket...De korán munka előtt már fent van egy órával...Olyankor unalmában itt forgólódik mellettem..Sokszor felébreszt mivel simogat is.
Azt mondja,hogy nem tud aludni,ha alszik akkor meg felébred éjszaka akár többször is....
Lehet nincs alvás igénye? Elég sokat dolgozik...Itthon is bütyköl állandóan valamit és még szexmániás is..Szerintem egy normál ember ilyen nap után úgy aludna mint a bunda.
Van ilyen betegség egyáltalán,vagy ez teljesen normális?
Csak azért mert nem rég ilyen csak..
Köszönöm.
Persze,kérdeztem már tőle,hogy van e valami baj?
Ő nem értette a kérdést,hogy miért kérdezem ezt tőle?
Igazából nem látszik fáradtnak napközben sem.Ezért furcsa,hogy alig alszik még is milyen fitt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!