A gyakori, túl sok ivástól az embernek valami baja?
bizonyos ételek,ízek okozhatnak függőséget,általában más lelki probléma miatt,pl csoki,édes íz.de szerintem részben normális a te jelenséged,mert sokmindent az íze miatt eszünk,iszunk,amit 1-2 embernél a függőség határait is súrolhatják,egyébként nagyon sok üdítőt,italt direkt úgy találnak ki,hogy itassa magát,hogy minél többet fogyasszon,vegyen belőtle az ember
De én pl a paradicsom levet imádom,és nem ritka hogy az 1 literes dobozzal negyed órán belül bevágom,és nem azért mert szomjas vagyok
A vesének semmiképp nem tesz jót hosszú távon, ha túl sok folyadékot iszol, de ez azért mondjuk 5-6 liter/nap fölött lehet káros, ha nem sportolsz.
Ha még drasztikusabban nézzük, akkor a túl sok víz megivásába bele is lehet halni, mert a testedben felborulnak az ozmotikus viszonyok, ehhez azonban több, mint 15 litert kell meginnod fél óra alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!