Mi lehet az oka a gyors szívverésemnek?
Figyelt kérdés
A történet a következő: világéletemben sportoltam de az utóbbi 2 évben leginkább csak ülő életmódot végeztem.De előző héten elhatároztam,hogy elkezdek újra sportolni ezért elmentem úszni.Azt vettem észre h kb minden hossz után úgy elkezdett verni a szívem mintha egy maratont lefutottam volna,aztán az egyik hossz után,pedig azthittem hogy kiugrik ah elyéről és szívrohamot kapok.Rögtön másztam is ki leülni.Azóta nagyon feszült vagyok,és azóta csak,kisebb megterhelésekre is elkezd kalapálni a szívem.Sőt van hogy csak attól is hogy valami izgalmas történik mondjuk egy sorozatban.Eléggé beparáztam,amúgy is parázós alkat vagyok de ez még rátett egy lapáttal.Lehet ennek valami szervi oka,vagy komoly baja a szívemnek,vagy ez csak pszichés dolog esetleg?2013. febr. 26. 20:46
1/1 anonim válasza:
Mind a két eset lehet.Lehet szívprobléma(pl.billentyű hiba),de pszichés is. Menj el a háziorvosodhoz,Ő küldhet el kardiológiára.Ki kell vizsgálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!