Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom a tünetek...

Mi lehet a bajom a tünetek alapján? 30 éves férfi.

Figyelt kérdés

Reggel ébredés után 5 perccel szédülés, émelygés, jobb és bal felkar zsibbadás, légszomj. Ezek maguktól elmúlnak 1-2 órán belül. Szúró fájdalom a jobb oldalamon, ami néha a baloldalon is érződik. Néha a hátamba is érzem hátra sugározni. Időnként hasmenésem van, de ez olyan heti 1 alkalom. Székletem feltűnően világos színű már már szinte inkább sárga mint sem barna. Alvás zavar, éjjeli hőhullámok, gyakori vizelési inger mintha felfáztam volna, de ez is csak éjjel. Napközben nem. Néha mellkasi szorítást érzek... Voltam orvosnál, először prosztata gyulladást állapított meg, antibiotikum kúra volt 2x. Állítólag a prosztata gyulladásom már nincs de a tünetek megvannak. A háziorvos beutalt "kolonoszkópiára" (vastagbél tükrözés) amin túl is vagyok, negatív eredménnyel. Nem találtak semmi rendellenest. Vérképem ok kissé vashiányos vagyok ami érthetetlen. Az orvos epekőre gyanakodott, de nem találtak követ az ultrahangon.

Tanácstalan vagyok és már nem is tudom mihez kezdjek. Az orvos csak a vállát vonogatja. Mit tegyek???

2013. febr. 26. 10:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bátyámnál pánikbetegség okozott ilyen tüneteket,kb ilyen idős volt-előtte semmi hasonló lelki eredetű problémája nem volt.Pszichiáterhez ment,gyógyszert kapott és azóta rendben van.
2013. febr. 26. 11:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyomrodat,vékonybeleket is meg kéne nézni.Ha nem találnak vérző folyamatot,lehet,h felszívódási zavar miatt van a vashiány.Gastroscopia lehet szükséges.A világos széklet arra utal,h nem ürül rendesen az epéd.Ha kő nincs elzárhatja az epeutakat valamilyen hasi térfoglalás.Hasi UH-n voltál?
2013. febr. 26. 11:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Első lépés, ha sztk-ba jársz, akkor felejtsd el. Magánorvos nagyon nagyon költséges, de az egészséged a tét.

Nagyon valószínű, hogy a prosztata fertőzésed még mindig megvan.

Az epekővel az a baj, hogy a homok nem látszik a vizsgálaton, de a tünetei ugyanazok, mint a kőnek.

Vérnyomásod milyen? A reggeli dolgot okozhatja az, ha alacsony. Lehet ez akár hormonprobléma, akár allergia, szív probléma, emésztési gond bármi.

Vagy másik megoldás: természetgyógyászati irány. Itt kicsit más szemszögből közelítik meg a problémádat és lehet hamarabb lesz eredmény is.

2013. febr. 26. 11:25
 4/14 anonim ***** válasza:
A zsibbadás miatt én is sziv problémára gondolnék, a vérnyomásodat is meg kellene nézetni.
2013. febr. 26. 11:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Látod? Valószínűleg több problémád is van. Végig kéne "zongorázni"a vizsgálatokat.
2013. febr. 26. 19:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, voltam hasi ultrahangon, de minden rendben az orvos szerint, DE! Tervezem, hogy elmegyek egy magán ultrahangra, mert az Irgalmasrendi kórházban csinálták kb olyan korú géppel mint én... az egész vizsgálat mely kiterjedt a hasra nagyon hamar megvolt. 9-re volt időpontom 9:10-kor!!! már a kórház előtt ültem a kocsiban. Ebben benne volt a vetkőzés, öltözés, vizsgálat, jelentés begépelése, nyomtatása. Már akkor úgy éreztem a vizsgálat nem volt elég alapos. EKG-t csinált a háziorvosom mikor lementem először 2012 Júniusban a tünetekkel. Akkor nagyon rosszul voltam, alig álltam a lábamon. A háziorvos azt mondta, hogy ez EKG rendben csak kissé szapora a pulzusom, de betudta annak, hogy izgulok. Elküldött vérvételre akkor derült ki a vashiány, melyre vasat írt fel és beutalt a kórházba. A kolonoszkópiát a hasmenések miatt rendelte el.
2013. febr. 27. 08:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Kórházba? Már voltál bent? Mi történt ott?
2013. febr. 27. 09:30
 8/14 A kérdező kommentje:
A kórházban elmondtam mi a panasz, kaptam időpontot a kolonoszkópiára. Ez június, szeptemberre kaptam időpontot. Addig várakozás volt. Majd megvolt a vizsgalat de csak annyit kaptam egy papiron, h semmi rendelleneset nem találtak. Tüneteim azóta is vannak. Nem küldtek tovabb sehová. Az állapotom változó. Van, h napokig semmi panaszom nincs. Majd reggel megint zsibbadás, émelygés, hasfájás... mondjuk azt megfigyeltem, h ha sok tejeset eszem akkor biztos a rosszullét.
2013. febr. 27. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha sok "tejeset eszem", akkor biztosan a tejre vagy érzékeny. iktasd ki a tejet az életedbõl és nézd meg, hogy akkor vannak e panaszaid. A tej okozhat hasmenést is. A kolonoszkópiát megcsinálták már nálad?
2013. febr. 27. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
9-nek igaza van. Lakzóz érzékenység okozhat ilyen panaszokat.Ha már pénzt adsz ki vizsgálatra,akkor erre érdemes áldoznod.
2013. febr. 27. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!