Mi lehet a bajom a tünetek alapján? 30 éves férfi.
Reggel ébredés után 5 perccel szédülés, émelygés, jobb és bal felkar zsibbadás, légszomj. Ezek maguktól elmúlnak 1-2 órán belül. Szúró fájdalom a jobb oldalamon, ami néha a baloldalon is érződik. Néha a hátamba is érzem hátra sugározni. Időnként hasmenésem van, de ez olyan heti 1 alkalom. Székletem feltűnően világos színű már már szinte inkább sárga mint sem barna. Alvás zavar, éjjeli hőhullámok, gyakori vizelési inger mintha felfáztam volna, de ez is csak éjjel. Napközben nem. Néha mellkasi szorítást érzek... Voltam orvosnál, először prosztata gyulladást állapított meg, antibiotikum kúra volt 2x. Állítólag a prosztata gyulladásom már nincs de a tünetek megvannak. A háziorvos beutalt "kolonoszkópiára" (vastagbél tükrözés) amin túl is vagyok, negatív eredménnyel. Nem találtak semmi rendellenest. Vérképem ok kissé vashiányos vagyok ami érthetetlen. Az orvos epekőre gyanakodott, de nem találtak követ az ultrahangon.
Tanácstalan vagyok és már nem is tudom mihez kezdjek. Az orvos csak a vállát vonogatja. Mit tegyek???
Első lépés, ha sztk-ba jársz, akkor felejtsd el. Magánorvos nagyon nagyon költséges, de az egészséged a tét.
Nagyon valószínű, hogy a prosztata fertőzésed még mindig megvan.
Az epekővel az a baj, hogy a homok nem látszik a vizsgálaton, de a tünetei ugyanazok, mint a kőnek.
Vérnyomásod milyen? A reggeli dolgot okozhatja az, ha alacsony. Lehet ez akár hormonprobléma, akár allergia, szív probléma, emésztési gond bármi.
Vagy másik megoldás: természetgyógyászati irány. Itt kicsit más szemszögből közelítik meg a problémádat és lehet hamarabb lesz eredmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!