Volt már hasonló problémátok?
Figyelt kérdés
Évek óta kiüt a szemem és a szám körül a bőröm. Apró kis pattanás szerű pöttyök-de nem gennyesek-. Valamikor előjön valamikor eltűnik, van hogy reggel ilyen arccal ébredek. Nem tudom mi hozza elő, voltam már vagy 3-4 bőrgyógyásznál, az egyik a körömlakkra gyanakodott(persze nem attól) a másik egy 3000Ft-os kenőcsöt írt rá ami szintén nem használt. Tudom, hogy a bőrön, főleg az arcon megjelenő problémák általában a bél-vagy egyéb szervek nem jó működésére utalnak. Nem tudom milyen vizsgálatra lehetne/kellene elmennem..Helikobakter tesztre is elküldtek, de semmit nem mondtak róla, hogy valójában mi az. Ha volt hasonló problémád és sikerült orvosolnod kérlek írj! Előre is köszönöm.2013. febr. 25. 17:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!