Mi okozhatja a szedulest?
Figyelt kérdés
Mar eleg reg ota van az,hogy ha pl:sokaig ulok es utana fel allok akkor annyira elkezdek szedulni,hogy vmikor el homalyosodik elottem minden es utana elkezd fajni hatul a fejem,mint ha valami nyomna ,neha igy hirtelen is,tornazas kozbe is ugy meg szedulok,hogy rendesen rosszul vagyok...Szerintetek mitol lehet ez?2013. febr. 24. 18:51
1/7 anonim válasza:
Alacsony vérnyomás és/vagy vércukorszint.
2/7 anonim válasza:
Az elsőnek igaza lehet, de lehet, hogy nyaki gerincprobléma/izommerevség az ok.
3/7 anonim válasza:
Én is rég óta szédülők,már lassan 6 hónapja,majd megszokod.17/f
4/7 anonim válasza:
Utolsó menj orvoshoz mert komoly bajod is lehet. Nem viccelek!! Nehogy már 17 évesen így éld le az életed...
Nem megszokni kell hanem kideríteni mi okozza és kezelni.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!=)
2013. febr. 27. 19:12
6/7 anonim válasza:
Hát 100kg vagyok,és szinte nem mozgok semmit.XD Meg napi 10-12 órát gépezek,szal szentem ettől szédülők.
7/7 A kérdező kommentje:
6#Hat az nagyon nem jo,hogy nem mozogsz semmit...
2013. márc. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!