Mi okozhatja? Mitől lehet ez, mit szedjek, hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve kezdtem el gyúrni. Függetlenül a magas alkatomtól, gyorsan és látványosan fejlődök, mások szerint jó a genetikám (mellette focizok is gyerekkorom óta versenyszerűen). De mostanában karozásnál könyéktől csuklóig húzódó fájdalmat érzek, egészen fél percel a gyakorlat bejezezése utánig. Azt mondták nagyon megeröltettem, és pihentessem. Mondom jó, de ami jobban zavar az a mellezésnél a kulcsontomnál érzett szúró fájdalom egy egy pontban. Mintha két csontom találkozásánál érezném, és alapvetően az egyenes padon. Nagyon betud szúrni míg végzem a gyakorlatot, elkezdtem izületvédőt szedni már egy hete, de még mindig érzem. Minden tanácsot szívesen veszek...2013. febr. 15. 22:49
1/7 anonim válasza:
Én azt tanácsolom h pihentesd. Nem tudom mit értesz ízületvédő alatt, de ha porcpótlóra gondolsz (keratán szulfát és társai) azok lassan hatnak. Ezen kívül nem az ízületeiddel van baj szerintem, hanem az izmokat terhelted túl.
3/7 anonim válasza:
Pedig valószínűleg az ízületeid nem bírják. A magas embereknek a gyors növéstől gyengébbek az ízületei, te pedig túlterheled és ez fáj. A fájdalommal mindig azt jelzi a test, hogy amit csinálsz, azt hagyd abba, mert nem jó. Kisebb súlyokkal eddz, adj esélyt, hogy az ízület is erősödjön, a saját testsúllyal végzett gyakorlatok a legjobbak erre a célra.
4/7 anonim válasza:
A karodban érzett fájdalom tuti nem izület eredetű. A kulcsontodról többet kéne regélni h tudjak rá valamit mondani. Első voltam.
5/7 anonim válasza:
Mert ugye a kulcscsontnak 2 vége van... stb.
6/7 anonim válasza:
Az a baj az ízületi fájdalommal, hogy kisugárzik, és baromi nehéz megmondani, hogy tulajdonképpen honnan is jön a fájdalom, lehet, hogy a csuklód nem bírja, nekem akkor szokott az alkarom külső része fájni kegyetlenül.
7/7 anonim válasza:
Azért fáj az alkarod, mikor a csuklódat erőlteted, mert a csukló izmai az alkarban erednek. Még mindig első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!