Miért van az, hogy időnként 1-1 dobbanást kihagy a szívem? Elég ijesztő. :/
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 03:44
11/17 anonim válasza:
jam, és voltam szívultrahangon is, de mindent rendben találtak! -
12/17 anonim válasza:
Szerezz be "jó sót" és napi 10-12 gr-ot fogyassz belőle!!!!! Ha többet akarsz tudni.írj nekem.
13/17 Leveltetu válasza:
teljesen termeszetes dolog...gondolom olyankor tortenik ez amikor intenziv mozgast gyakorolsz vagy valamilyen stresszes kornyezetben vagy vagy hasonlok..Nezesd meg magad egy kardiologussal de sajnos ha nem vagy tulsulyos vagy cukorbeteg vagy valami komolyabb mirigyes megbetegedeses akkor az orvos sem lesz mit mondjon, a pacemaker nem jarhato ut csak abban az esetben ha az EKG gyakrabban kiakad...No para...
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Depressziós vagyok, és ha pánikrohamom van, akkor erősebben ver a szívem, és olyankor szoktam érezni, hogy kimarad a dobbanás.
2013. febr. 27. 16:52
15/17 anonim válasza:
Egy kicsit higítsátok a véreteket Aspirin protect-el. Igyatok meg napi 2 liter vizet. A tapasztalatom szerint ha sűrűbb a vérem a normálisnál, akkor fordul elő, hogy kihagy a szívem. Túlzásba ne vigyétek a vérhigítást,mert az agylágyulást is okozhat. Tehát aki úgy érzi, hogy nem ez a baja, az ne higítsa a vérét tovább. Csak óvatosan!
16/17 anonim válasza:
néha egy erőteljes szándékos köhögés segít ritmusban tartani
17/17 anonim válasza:
Ha a dokik nem találnak szervi okot érdemes lehet megpróbálni a magnéziumot. Nálam a 2. terhesség alatt volt pont ez a tünet, körzeti doki széttárta a kezét, de a nőgyógyász azt javasolta, hogy szedjek magnéziumot. Mondtam neki, hogy magne b6-ot szedek a terhesség miatt, mondta, hogy térjek át inkább a magnerot-ra. Kb. 2 nap alatt elmúlt. Ez 2 éve volt, azóta nem jött elő ez a tünet újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!