SEGÍTSÉG! Mi lehet ez? (végbél)
Figyelt kérdés
Néhány napja viszket néha napközben a végbelem. Ez régebben is volt, de azt hittem, hogy normális. Továbbá néhány székletürítéskor közvetlen távozáskor csípő érzést érzek. Ez is volt régebb néha, körömvirággal bekentem és elmúlt. Egyébként más (szúró, nyomó) érzés nincs, ahogy vér sem. Ugye nincs aranyerem? Mi lehet ez? Nagyon megijedtem, 20 éves lány vagyok.2013. febr. 19. 15:34
21/22 anonim válasza:
A seb maximum fáj. A szúró/viszkető/nyomó érzés a végbél tájékán kezdődő aranyér tünete, amit nem tudsz kitapogatni. Ha meggyógyult, akkor jól van. :)
22/22 anonim válasza:
A dokin kívül menj el egy IQ-tesztre is, mielőtt más intelligenciáját fikázod... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!