Miért hányok az uszoda után?
szerintem a klortol ... veletlenul nem nyeltel is a vizblo ..?
mert ha igen akkor lehet nem birja a gyomrod a klort es abban a vizben jo sok van
mert érzékeny a gyomrod.
benyeled azt a vizet, ami klóros, baktériumos, és a gyomrod érzékeny, ezért hánysz tőle.
Mi egy szer voltunk egy fürdőbe,és másnap az egész napot végighánytam meg hasmenésem is volt. :S Ráadásul nem csak nekem,hanem az öcsémnek, anyának és apának is,szóval az egész családnak,gondolhatjátok milyen volt! :D
A lényeg az,hogy nagyon sokszor voltunk más fürdőkbe (ugyanilyen klóros vegyszeres helyeken)és semmi bajunk nem volt.Szóval az annak a fürdőnek a "különlegessége",hogy mindenki végighányta másnap a lakást... :(
Szóval,ha mind a két esetben,amikor hánytál,ugyanabba a fürdőbe voltál előtte,lehet,hogy nem a klór hibája,hanem a fürdőjé.Szóval szerintem egy másik strandot is próbálj ki,ha másnap hánysz,az szívás...
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!