Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hányok az uszoda után?

Miért hányok az uszoda után?

Figyelt kérdés
Eddig 2-szer fordult elő mert többször már nem akartam elmenni de voltam uszodába és ott semmi bajom nem volt de utána következő nap egy az egész reggelt végig hánytam.Az utolsó eset után nem is mentem uszodába mert olyan rossz volt.Lehet ez a klórtól esetleg vagy mitől? Mert ha olyan strandon vok ami nem fedett ott nincs csak uszodába.
2009. szept. 8. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem a klortol ... veletlenul nem nyeltel is a vizblo ..?

mert ha igen akkor lehet nem birja a gyomrod a klort es abban a vizben jo sok van

2009. szept. 8. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
hát végül is nyeltem valamennyit de az mindig megtörténik de am azt valahogy ki lehet mutatni hogy érzékeny vagyok rá orvos tud nekem erről papírt adni?!
2009. szept. 8. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

mert érzékeny a gyomrod.

benyeled azt a vizet, ami klóros, baktériumos, és a gyomrod érzékeny, ezért hánysz tőle.

2009. szept. 10. 15:49
 4/4 anonim válasza:

Mi egy szer voltunk egy fürdőbe,és másnap az egész napot végighánytam meg hasmenésem is volt. :S Ráadásul nem csak nekem,hanem az öcsémnek, anyának és apának is,szóval az egész családnak,gondolhatjátok milyen volt! :D

A lényeg az,hogy nagyon sokszor voltunk más fürdőkbe (ugyanilyen klóros vegyszeres helyeken)és semmi bajunk nem volt.Szóval az annak a fürdőnek a "különlegessége",hogy mindenki végighányta másnap a lakást... :(

Szóval,ha mind a két esetben,amikor hánytál,ugyanabba a fürdőbe voltál előtte,lehet,hogy nem a klór hibája,hanem a fürdőjé.Szóval szerintem egy másik strandot is próbálj ki,ha másnap hánysz,az szívás...

Sok szerencsét!

2011. ápr. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!