Fáj a térdem a buszon, mit tegyek?
..Jelesen mikor hosszú buszos úton veszek részt. 2-3 óra után borzasztóan megfájdul és mikor pisiszünetkor a sofőr leenged minket a buszról, már hangosan nyögdécselek.
Néhány éve még nem volt ilyen problémám, lehet, hogy ez az öregség és nem lehet ellene semmit sem tenni? Még mikor megérkezem A-ból B-be utána is órákig érzem, ezzel a problémával elég nehéz együtt élni, mit lehet ellene tenni?
Tegezz nyugodtan!:)
Nem mindig lehet mozgatni, mert a múltkorjában is beült mellém egy kétméteres, ronda külsejű ember, akinek ráadásul hagymaszaga volt, képzelheted.
Sőt, általában meg sem bírok mozdulni, pedig apró termetű ember vagyok. Ha mozgathatom, az még istenes.
De régebben mozgatás nélkül sem voltak ilyen gondjaim, most meg egyre nagyobb rémülettel gondolok a buszokra...
Nem sértődtem meg, sőt mi több, rányomtam a felfelé mutató zöld ujjra:)
Nem vagyok 40, de hát ha ez így megy, mire annyi leszek, több tubussal kell vinnem majd ilyen krémet holmi buszos utakra...*sóhaj*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!