A térdem már pár éve kattog ha nagyobb terhelés éri?
Nekem csak akkor pattog a térdem ha guggolok. Én elkezdtem rá szedni ilyen porcerősítő izét... próbáld meg biztos hogy segít
17/f
én fiú vagyok, az elejétől kezdtem az egész fegyencedzést, szépen lassan ahogy leírja a könyvben, most a 6. szinten vagyok, de mégis kattog, ropog a térdem, de csak a bal, utána olvastam a neten, és ott találtam olyat, hogy a ropogást az is kiválthatja, hogy a térd körül levő folyadékban gázok is előfordulhatnak, amik ha nagy nyomás éri őket, akkor valahogy "kiszöknek" a folyadékból, és azt hallod ropogásnak, ez a fajta ropogás nem okoz bajt,
de ha ropog a térded és közben fáj is akkor nagy baj lehet, fordulj inkább szakorvoshoz...nekem nem fáj úgyhogy csinálom tovább a gyakorlatokat, ja és valaki szerint ha jobban melegítesz be akkor nem fog ropogni, de én ezt kipróbáltam, nekem nem vált be
Még mielőtt tönkre tennéd a térdedet. Ezt a Videót hallgasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!