Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel tisztítjátok a fületeket...

Mivel tisztítjátok a fületeket? (Elvileg a fültisztító pálcika többet árt, mint használ)

Figyelt kérdés
én régebben használtam a pálcikát, de az a baj, hogy "a sima víz kívül + törölköző" sztem nem biztos, h elég
2009. szept. 7. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos nekem úgy mosta ki a fülem, hogy 3 napig minden este egy pici babaolajat cseppentenem kellett a fülembe (férjem csinálta) hanyatt feküdni fél órát majd kifolyatni. Utána visszamentem és egy ilyen nagyaon nagy beöntőszerű valamivel melegebb vízzel 2x átmossaták. Fúú nagyon sokmindent kihozott. Azóta hajmosás után mindig folyatok melegvizet (nem forrót) a fülembe és hagyom hogy kihozza a "koszt". De ha nagyon zsíros a füled akkor előtte a babaolajos kúra fellazítja a zsírt, a meleg víz pedig egyúttal az olajat is eltávolítja a fülből, a "nagy" nyomásos víz pedig kihozza amit feloldott (az olajjal együtt). Érdemes elmenni fülészetre egy mosásra. Utána elég ha magadnak zuhanyzás közbe megcsinálod.
2011. máj. 26. 04:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nekem csak az egyik fülem mosták ki mert valamiért bezsírosodott és azért mentem el dokihoz mert már nem hallottam arra a fülemre. De csak az egyik fülem volt ilyen a másikat teljesen tisztának találta. Azóta sem volt ilyen (meg előtte sem)
2011. máj. 26. 04:54
 13/13 anonim ***** válasza:
36 éve haszálok naponta (akár többször is) pálcikát, semmi bajom nincs tőle!
2018. okt. 2. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!