1/6 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó. Anyukámnak emiatt lett egyszer mellhártya gyulladása, a szomszéd meg a jégen csúszott meg, és tört el a lába.
2/6 A kérdező kommentje:
Aha, köszi, amúgy csak párszor voltam, nem tudom mit lehetne csinálni így tél alatt...
2013. febr. 15. 19:39
3/6 anonim válasza:
Ha jó tempóban futsz, rendesen iszol, megfelelő az öltözéked, akkor simán lehet futni.
Olyan speckó ruha kell, ami párologtatja az izzadtságot, de hőszigetel, így nem fázol meg. A futás közben felgyorsuló anyagcsere egyébként is melegen tart, csak az izzadást kell kiküszöbölni.
4/6 A kérdező kommentje:
Aha, de a tüdőre, stb nem rossz a hideg levegő?
2013. febr. 18. 09:41
5/6 anonim válasza:
HA jó a légzéstechnikád és az orrodon át lélegzel, akkor a tüdődbe már a felmelegedett levegő jut, így semmilyen hatása nincs rá.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, mostmár nincsenek ilyen problámak :D
2013. máj. 2. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!