Volt úgy hogy tudtátok kitől kaptátok el az influenzát?
Figyelt kérdés
Mérgesek voltatok rá vagy inkább magatokra, hogy nem vigyáztatok jobban? Hogyan történt?2013. febr. 15. 16:12
2/4 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy kiket fertőztem meg. Nem mérgesek.
Hogyan történt? Az egyik csókolózott velem, a másiknak meg puszit adtam, az anyukámnak.
3/4 anonim válasza:
Én azokra vagyok mérges, akik betegen nem képesek otthonmaradni, aztán összeköhögik, összefogdosnak buszt, vonatot, szórakozóhelyet, kilincseket, meg mindent, ahol megfordulnak. Ha nem mászkálnának, nem lennènek folyton ekkora járványok.
4/4 anonim válasza:
Én apámtól kaptam el és mérges vagyok rá, hiszem már 1 hete 22-23 órákat csak fekszek. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!