Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhat csak esti hasfájást...

Mi okozhat csak esti hasfájást és görcsöt?

Figyelt kérdés

Minden nap vacsi után fáj a hasam és mennek bennem a szelek, sokat szellentek, ami kellemetlen. Fel is vagyok fújódva, székletem kevés és nehezen üríthető.

Egy ideig próbáltam bio ételeket enni, sok rostot, majd elkaptam egy náthát, arcüreggyulladást, kaptam rá antibiotikumot. Lehet ettől, én nem tudom.

A puffadás nagyon zavaró és az állandó esti hasfájás is. Napközben semmi bajom, pedig ugyanazt eszem. Ez már egyre rosszabb, de félek a doki kiröhögne.

2013. febr. 14. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem röhögne ki! Amúgy egyél lenmagot, az nagyon jót tesz az emésztésnek. Antibiotikum mellé szedtél normaflore-t vagy valami készítményt ami helyreállítja az élőflórát? Ha nem akkor tényleg lehet, hogy ez a baj. Akkor egyél natúrjoghurtot, kefírt és a normaflore sem árthat.
2013. febr. 14. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Végig szedtem Normafloret, és a bélgáz már előtte is gond volt, a puffadás nem. De lehet a puffadás csak attól van, hogy.gyógyszert szedek. Nem tudom mennyi idő után menjek ezzel orvoshoz.
2013. febr. 14. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!