Állandóan fáradt vagyok és a vérnyomásom is mindig alacsony. Normális ez? 16/L
Minden éjjel több mint tíz órát alszom, és másnap mégis fáradt és álmos vagyok. Minden egyes nap ásítozok és majd le ragad a szemem.
És a vérnyomásom is mindig nagyon alacsony. Igaz, anyumnak is, de neki nem annyira mint nekem. Általában 100/70 és 90/61 között van. Ebben a pillanatban 115/62. Szerintem ez nem normális.
Reggelente mikor felkelek mindig megszédül és egy két másodpercre minden elsötétül, mintha elájulnék, de egy pillanat múlva már teljesen jól vagyok.
El kéne mennem dokihoz? Vagy mi bajom lehet?
Hirtelen nőhettél, ilyenkor ez természetes. Sok folyadék:víz is segít, és a rendszeres állóképességi edzés:séta, kocogás, labdajáték, kerékpározás.
A természeti népek átlagos vérnyomása 90/60 és nem szédülnek, mert sokat mozognak.
Biztonság kedvéért menj el dokihoz, de sztem vashiányod van, nekem is az volt ugyanezekkel a tünetekkel, szedj magas vastartalmú vitaminokat!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!