Alacsony a vérnyomásom? 16/L
Figyelt kérdés
Reggel, ha felkelek mindig szédülök, elfehéredik előttem minden és elkezdek inogni, pedig mostanában szándékosan lassan állok fel. Nem csak fekvésből, hanem ülésből való felálláskor is jelentkezik néha. Alacsony lenne a vérnyomásom? Orvoshoz kellene mennem?2012. jún. 5. 20:25
2/7 anonim válasza:
NE igyál kávét, és igen, el kéne menned dokihoz...
4/7 anonim válasza:
De igyál kávét az jó alacsony várnyomásra nekem a doki ezt javasolta. De azért menj el dokihoz hogy ő mit mond erre.
5/7 anonim válasza:
Kevés folyadékot iszol. Igyál többet.
6/7 A kérdező kommentje:
Kávézni biztos nem fogok.
Ha megmérem mindig izgulok, nagyon magas értékeket mutat.
Én igazából már nem tudom, hogy mire gondoljak, minden betegség utól ér: reflux, pikkelysömör, halláskárosodás, gyenge szem, 691 féle allergia...
2012. jún. 5. 20:35
7/7 A kérdező kommentje:
Valóban kevés folyadékot iszok, pedig táncművészeti tagozaton vagyok művészeti középiskolában, de a szervezetem nem igazán igényli, nem is tudok sokat inni, mert kihányom. Bár ez lehet, hogy a refluxom miatt van...
Már csak a reflux miatt sem ihatok kávét.
2012. jún. 5. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!