A sok számítógép-püföléstől borzasztóan bedurrantak az ízületeim az ujjaimban. Erre jó ez a kombináció?
Az utóbbi hetekben sokat kellett gépelnem, na és egyre rosszabbodott a helyzet, és oda jutottam, hogy most már alig tudom behajlítani az ujjaimat, zsibbadnak, olyan gyulladtan fájnak, lüktetnek.
Erre jó terápia egy radikális gyulladás-csökkentés így?
- Xilox 3x1
- Algo 2x1
- Polcortolone 2x2mg (steroid)
- pihentetés
Aki ért hozzá (esetleg rheumatológus), szerinte ez így hatásos, hogy mihamarabb javuljon a helyzet? Már annyira fájt, hogy pl aludni se tudtam, és teljesen egyértelmű az ok, mert ha nem gépelek egy napot, akkor lényegesen enyhül a fájdalom.
Ezzel a kombinációval mennyi idő alatt várható javulás? Egyáltalán várható teljes gyógyulás, vagy ez visszatérő dolog lesz, amint megint elkezdek gépelni?
köszi!
voltam már, de semmi értelmesre nem jutott vagy inkább nem akart jutni, mert eleve besértődött amiért nem a magánrendelésére akartam menni :(
na de tudom, hogy igen sok rheum. esetben, és kifejezetten izületi gyulladásnál nagyon is jó a steroid (na persze csak egy rövid lökésterápia erejéig, tehát kb 1 hétre gondoltam, és kis adagban, ez azért nem fogja tönretenni sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!