Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok szabadulni a gép...

Nem tudok szabadulni a gép elől? Depreszió?

Figyelt kérdés

Üdv 21F rokkant....

Egy haverom van összesen az is csak azért hív ki hétvégén, hogy igyak 1 sört vele . Amióta szinte sorozatba vesztettem el mamám, papám napjaim így telnek: meló,haza,gép! 9-10 Órát ülhetek hétvégén a gép előtt, vagy többet! Ez durván 6 éve mehet! Hétvége 3-4 sör haverral! Minden haveromnak barátnője van és már nem foglalkoznak velem. Nem hívnak se semmi, de mikor én hívom őket leráznak. Szeretnék változtatni az életemen,de ez nem olyan egyszerű mint ha mások gondolnák. Ha most erre azt a válaszokat kapom mennyek barátokat keresni, azok kérem tegyék hozzá, hogy hogyan? Nem állhatok ki a városba és kérdezgetni, hogy akarsz a barátom lenni?

Egyszerűen mintha semmihez nincs kedvem csak itthon ülni.

Lehet Depreszió rokkantságom és mamám papám halála miatt?

Teszem hozzá nincs pénzem pszichiáterre, és nem is magyar vagyok... nálunk nincs ilyen fizeti az állam. Előre köszönöm a válaszokat. Lehet kötekedni a helyesírással...

2013. febr. 8. 00:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem magyarba élek :) még közel se hozzá... csupán értem a nyelvet és ismerem ezt az oldalt. Hol itt a gond?
2013. febr. 8. 01:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezhetem, mitől lettél rokkant ilyen fiatalon?

Kezd el közösségi oldalon ismerkedni, keress valakit, akivel beszélgetni tudnál, aztán később találkozni. Nem feltétlenül barátnőt kell. Megjegyzem, nekem se voltak sose baratáim, mert annyira eltértem mindenkitől, hogy akik ismertek, messze kerültek. Azóta pár év eltelt, és most van néhány barátom, akivel jóban vagyok, és őket is a közösségi oldalakon találtam. Így a legegyszerűbb.

2013. febr. 8. 02:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Építő jellegű, értelmes, empatikus hozzászólás az első :(

Sajnos,mást nem tudsz tenni,mint amit már írtak: ha nincs a közeledben olyan hely(klubok),ahol találkozhatnál valakivel,akkor próbálj meg az interneten ismeretségeket kötni.sokan vannak úgy,h kiderül egymás közelében laknak, találkoznak és jó barátság lesz belőle.Vagy próbálj olyan munkát találni,amit az állapotod megenged. Lényeg az,h csinálj valamit,ne legyél egyedül!

2013. febr. 8. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Hopp! eltűnt az első válasz!
2013. febr. 8. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a hasznos tippeket :)
2013. febr. 8. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát amit kaptam első embertől.... elgondolkoztam, töröljem a kérdésem :( Nem gondoltam, hogy ilyen emberek is élnek Magyarországon...
2013. febr. 8. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, lesz ez még máshogy is. Emberke keresésre valóban hasznos lehet a net, a különcebbek számára. Ha meg nem tudsz elszakadni a gép elöl, akkor keress valamit hogy mit tudsz a gép elött csinálni. Valami hasznosat, ami előrevisz.
2013. febr. 9. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Hülyék sajnos majd mindelhol vannak, mi sem vagyunk kivételek.
2013. febr. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!