Siasztok! Régóta tartó erős szorongás okozhat hőemelkedést? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kb 2,5 hónapja olyan problémám van, amit nem tudok senkivel megbeszélni. Belülről emésztem magam már lassan három hónapja. Enni is csak akkor tudok, ha nyugtatót veszek be. Teljesen megváltozott minden. Nem megyek sehova szinte. Csak emésztem magam. Lehet ettől hőemelkedésem. Most ez miatt is stresszelek pluszban.2013. febr. 12. 19:04
1/3 anonim válasza:
Igen lehet az idegi feszultsegtol.
2/3 anonim válasza:
szerintem nem a hőemelkedéseddel kellene foglalkoznod, hanem a szorongásodat kellene csökkenteni. Házi orvostól kérj beutalót az ideggyógyászatra
3/3 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy terapeutát és beszéljétek meg a szorongásod okait, különben csak tovább rosszabbodnak a fizikai tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!