Mi lehet ez? Mit csináljak?
hát akkor még akár izomsorvadás vagy valami hasonló komolyabb dolog is lehet.. Célszerű volna azonnal elkezdeni sportolni (persze nem egyből nagy terheléssel mert fizikailag eléggé le lehetsz maradva).
Továbbá az jó hogy nem eszel zsírosat meg gyorskajákat. A fűszerekkel amúgy nincs gond. De figyelni kéne a megfelelő mennyiségű és minőségű: fehérje, ch, és zsír bevitelére. Továbbá napi folyadékbevitel, vitaminbevitelre is. Ha nem változtatsz akkor magától nem lesz jobb.
"álmos fáradt vagyok pedig eleget aludtam" tudom hogy ez kb a legkisebb bajod, de ez pont a sportolás hiánya miatt van, elég gyakori tünet úgyhogy nem kell hozzá lomonoszov diploma hogy kitalája az ember..
Ha hajlandó vagy változtatni akkor adok linket ahol ez komolyabban le van írva, máskülönben nem koptatom az ujjam tovább :P
Nem is tudom.
dr. Tüdő Gyula
orvos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!