Bokasüllyedés és lúdtalp kezelése?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta lúdtalpam van. Gyógytornára jártam több, mint 10 évig (ovitól kezdve általános iskola végéig). Aztán kiderült a középiskola elején, hogy bokasüllyedésem is van. Sajnos a lúdtalpbetét miatt nagyon nagy hisztiket vágtam le kicsiként, emiatt nem is nagyon hordtam..amit mára nagyon bánok.
3 hete rendszeresen mozgok és a bokáim nagyon elkezdtek fájni. Mit javasoltok kérjek beutalót ortopédiára? Lassan 20 éves vagyok, lúdtalpbetét vagy esetleg valami más segítene?
2013. febr. 9. 17:45
1/2 anonim válasza:
Szia! Az a helyzet, hogy sajnos ez rögzülhet, ha nem teszel ellene, és akkor már nincs rá semmilyen módszer, ami javíthatna rajta! A lúdtalp betét biztos segít, ezen kívül sokat mozgasd a lábizmaidat, van rá egy jó gyakorlat, hogy a lábujjaiddal vegyél fel a földről valami apróbb tárgyat! (összegyűrt papírzsepi, toll....) Járj sokat mezítláb, és ha lehetőséged van, járj kavicsokon!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2013. febr. 9. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!