Szerintetek valaha kilabalok ebbol az egeszbol?
Figyelt kérdés
Lassan mar kezdek kikeszulni, mert 3 honapja elkezdtem hanyni,orvos megallapitotta,hogy szorongas, meg pszichoszomatikus zavarom van lassan 1 honapja szedek antidepresszanst,alt mindennap hanyok, de most 5 napig nem volt semmi, de ma megin reggeltol szorongtam, es delbe ettem egy negyed pizzat es kihanytam megin,ugy hogy magamon segitettem az ujjammal.aztan eljottem varosba,es ottis a varosi wcn is megismetlodott ez az onhanytatas, me majd megorultem a hanyingertol...nem tudom mi a bajom eloszor gyomorhurutot mondtak,de ez mar kicsit hosszu ideje all fenn.kisse mar felek,varok egy gyomortukrozesre is meg nem kuldtek az ipt a korhazbol...volt mar valaki ilyen helyzetben?mennyi ido alatt tudok meggyogyulni? tudtok tanacsot adni?koszi a valaszokat elore is.21/L2009. szept. 5. 15:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem a bajaid lelki eredetűek,így leginkább a családi,baráti támogatás és egy jó pszichológus,pszichiáter segíthet.Gondolkodj el,mitől lehet ez a hányás?Minden rendben van a családoddal?Nem érzed azt,hogy valami múltbéli dolgot nem tudsz feldolgozni, megemészteni a lelkedben?Esetleg egy kineziológus is segíthet.
21 l
2/7 A kérdező kommentje:
koszi a valszod,ma teljesen magam alatt vagyok:-(hulyesegekre gondolok, es felek,de majd lesz valami
2009. szept. 8. 14:13
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen meg kellene próbálnod egy kicsit magadra erőltetni hogy nem gondolsz a hányásra és ezt a belső szorongást pedig már nagyon sok gyógynövényes nyugtatóval meg lehet oldani. Nekem is mindig halálfélemem van és nem vagyok ezzel egyedül.Közvetlen közelemben is van olyan ember aki képes magának tüneteket bebeszélni persze nem történik vele semmi fizikailag de annyira rákoncentrál hogy ténlyeg úgy érzi pl. hogy nem kap levegőt. Na nálad ilyen lehet a hányás és már hányás közben nem is jön már semmi de hánysz és hányinger érzeted van. Ez lehet attól is hogy mindig ezen jár az eszed és stresszeled magad. Vegyél a gyógyszertárban HOVA tablettát erre nem lehet rászokni mert gyógynövény eredetű és hidd el jobb lesz ha már nyugodtabb leszel akkor tudsz esetleg másra is koncentrálni. De mindenképpen az agyadban kell rendet rakni és akarni is kell hogy másra figyelj és ne magadra.
4/7 A kérdező kommentje:
szioka koszi a valaszodat, hat az baj ,hogy en tenyleg hanyok, ma is rosszul lettem, es savas folyadek jon.elotte nagyon ideges leszek altalaban,erzem h gombocba all a hasam...es aztan mar szedulok ,stb,rosszul vagyok...:-(szornyu, remelem elmulik valaha,koszi a valaszokat.
2009. szept. 8. 17:25
5/7 anonim válasza:
akkor ezek szerint rátapintottam a lényegre, nyugodtan próbáld ki azt a gyógyszert amit írtam neked. Várom a visszajelzést és fel a fejjel. Nem hiszem hogy így kellene leélni az életedet hogy folyamatosan hánysz és gyötröd magad.
6/7 A kérdező kommentje:
csak az a gond,hogy nem tudom, hogy az antidepresszanssal szedhetek e nyugtato alapanyagu tablettat....de megkerdezem a dokimat...koszi szepen:-)
2009. szept. 9. 13:07
7/7 anonim válasza:
nyugodtan szedheted mert gyógynövény alapú tehát semmilyen mellékhatása nincsen. rá is van írva a tájékoztatón, hogy bármilyen nemű gyógyszer mellett alkalmazható
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!