Olyan izomlazam van, hogy megmozdulni alig birok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap megtesiztetett rendesen a tanar minket es faj a combom, hasam, karom es a hatam is. Leulni, felallni, lefekudni alig birok. Ugy tudom, hogy ra kell mozogni. Probalok mozogni amennyire tudok de faj. Mit tegyek hogy hamarabb elmuljon?
15/L
2013. febr. 8. 23:07
1/3 anonim válasza:
Semmit, pihentesd.
Az izomlaz nem mast, mint mikro szakadas, azaz pici apro izom rostok elpattantak, mert nem birtak a gyurodest. Nem baj, az eros igenybevetel arra serkenti az izmot, hogy novekedesnek induljon es erosebb legyen, hogy legkozelebb jobban vegye az akadalyokat.
En elmultam 30 es a mai napig elofordul, hogy egy komolyabb edzes utan izomlazam van. Masnap azokat az izomcsopotokat sosem dolgoztatom.
Ha mindenhol faj, akkor inkabb ne csinalj semmit, elmulik altalaban 24 oran belul.
2/3 /Anita_'94/ válasza:
Nem kell rámozogni, attól nem lesz jobb. Meleg fürdő és pihenés elég, kb 2 nap alatt elmúlik. Viszont nem ártana egy picit többet mozogni (majd, ha elmúlt), mert elég siralmas formában lehetsz, ha egy tesióra után így kikészülsz...
3/3 A kérdező kommentje:
Már picit jobb mint tegnap. Egyebkent 2 oras tesink van, tobben ki is alltak mert nem birtak. Tenyleg kemeny volt.
2013. febr. 9. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!