Miért ájulnak el a férfiak amikor szülést látnak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 13:31
2/11 anonim válasza:
Nem ájulnak el, csak a filmekben!
5/11 anonim válasza:
én nő vagyok, de lehet én is elájulnék ha látnám. Ha videón nézem akkor is rosszul vagyok és élőben sztem ez még fokozódna is. Nem bírom a vért, egyszerűen rosszul vagyok tőle. Ha meglátok a tv-ben egy tűt már fodítom el a fejem. Nem mindenki bírja ezt.
6/11 anonim válasza:
ritka szerintem, hogy elájulnak, ha meg igen, akkor érzékenyek az ilyesmire, rosszul lesznek...nekik ez nagyon fura, természetellenes dolog ám:)
7/11 anonim válasza:
Én is nő vagyok és elájulnék, ha ilyet látnék. :D
8/11 anonim válasza:
Szülésznőnek tanulok, én nem ájulnék el, nő létemre se :) De olyanról se hallottam még, hogy egy pasi elájulna. Ha nagyon nem bírja kimegy, vagy be se jön szóval... :)
9/11 anonim válasza:
Alacsony a vérnyomásuk.
Aztán van aki meg folyton elájul. bármit lát.
Na meg a bűntudat!!
(Ha nem fogadja el az almát, akkor nincs ez!-fájdalommal szüld gyermeked)
Régen a nők szülés közben az uruk szerszámját szidták. Kiabálva.
10/11 anonim válasza:
Az én párom nagyon lelkes volt, egy percre sem lett rosszul, 2-3-szor ment csak ki cigizni, pedig amúgy sokkal többet szív (13 óra alatt!). Nem akart kimaradni semmiből, ő látta meg először a kislányunkat, a köldökzsinórt is ő vágta el.
Olyan apukákról hallottam már, akik egyáltalán be sem akartak menni, de olyanokról nem, akik bementek és elájultak. Csak a filmekben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!