A nők és férfiak alvásigénye eltérő?
Barátnőmmel főként este találkozunk 6-8 után (ilyenkor érünk rá mindketten) ekkor le szoktunk ülni beszélgetni (nem lakunk messze egymástól), nagyjából 10-11 ig beszélgetünk aztán hazaküld és lefekszik aludni, én még bírnám akár hajnali 2ig is, de ő nem. Lényegében egyikőnk sem végez nehéz fizikai munkát számítógéphez kötött a munkánk, tehát azt sem lehet mondani hogy jobban elfárad, elvégre a tevékenységünk közel hasonló, a reggeli ébredés is maximum egy fél órában tér el, annak ellenére hogy én 4-5 órával is később fekszem le!
A lényeg az lenne, azt szeretném kérdezni hogy ez így természetes.
Továbbá hogy mennyi egy férfi és egy nő átlagos alvásigénye
Ha kérhetem csak komoly és a kérdésre választ adó válaszokat! Köszönöm
Igazából minden embernek eltérő az alvásigénye.
pl én férfi vagyok és legalább 8-9 óra alvást igényelek...ja és nem végzek kemény fizikai munkát.
Sztem ez egyedenként változó, de aranyos hogy aggódsz, és jó hogy megpróbálod megérteni a helyzetet. Amúgy én is úgy vagyok h hét közben alig alszik (van, hogy csak 3 órát) az iskola miatt, de hétvégén viszont kidőlök, és képes vagyok 15 órát is egybe lealudni. Tudom, hogy változtatnom kellene, vhogy egyenletesebbé tenni.
Sztem egyszer fáraszd ki magad vmi fizikai munkával, és aludj a lánynál! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!