Milyen volt egy tölcsérmellkas műtét, aki már tapasztalta?
Figyelt kérdés
Milyen volt napról napra,milyen fájdalmat érzett,miket csinált műtét után?2013. febr. 8. 00:06
1/9 anonim válasza:
Első nap szörnyű, utána napról napra kevesebb fájdalom, 3 hét után már egyedül tudtam felkelni, lefeküdni. Közérzetem ezerszer jobb, megérte megcsináltatni kb fél éve
2/9 anonim válasza:
Első vagyok, feküdni is tudok hason, oldalon. Ha valamire kíváncsi vagy még, nyugodtan írj rám
3/9 anonim válasza:
1 hete volt műtétem, 18 éves fiú vagyok, súlyos tölcsérmellkasom volt, 2 fémlemezt kellett betegyenek. Kedden műtöttek, pénteken hazajöttem. 3. nap végén volt nagy javulás, addig szörnyű volt. Most is eléggé szorít, fáj is kissé, a mozgásom még korlátozott, a légzésem is picit. Hát ennyi :D
4/9 A kérdező kommentje:
Az mondjuk elég jó,ha 1 hét alatt már jó állapotban vagy szerintem!Nem tudod-e Szerbiában ingyenes a műtét? :/
2013. ápr. 23. 16:12
5/9 anonim válasza:
Már 3. hét, 1. nap :D Szinte teljesen jól vagyok. Élem a hétköznapi életemet. Járok dolgozni, csajozgatok stb stb :D Le tudok egyedül feküdni, felkelni stb. Igaz hogy még kellemetlen mert szorít, néha fáj, ugrálni meg ilyesmi nem tudok, súlyokat emelni sem.
6/9 A kérdező kommentje:
Jó neked már túl vagy rajta! :( Anyám nem is szeretné a műtétet,mert minek,nem lesz semmi bajom tőle...ja,alig merem levenni a ruhám mások előtt,csajozni sem annyira merek,pedig akadnak most bőven... :/ Hogy kéne rá vennem?Vagy menjek el magamtól az orvoshoz 17 éves fejjel?
2013. máj. 8. 16:59
7/9 anonim válasza:
Hehe, 17 vagy? Én nem rég lettem 18. Én anyum sem akarta a műtétet... De nekem nagyon súlyos volt... és én testem, eldöntöttem hogy akarom mert nem akarok ilyen mellkast. Aztán belevágtam. Nem tudom mennyire súlyos neked... nekem nagyon az volt. Szinte a legsúlyosabb.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem súlyos egyáltalán az enyém annyira!Csak én nem akarok így élni!
2013. jún. 7. 14:26
9/9 anonim válasza:
Igen..ez van és azt se tudjuk, hogy mitől keletkezik..én is csak irigyelni tudom azt, aki túl esett rajta.nekem is ez a betegségem van.ja és még koleszos is vagyok, szóval vigyáznom kell nehogy nagy észrevegyék.én ú is meg szeretném műttetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!