Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Acélbetétes bakancsban miért...

Acélbetétes bakancsban miért fáj a lábam hátul, a sarok fölött? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Még az elején értettem, be kellett törni, de már az megtörtént, és még midnig fáj. Pedig oda sem ér az oldalához, szóval egyáltalán nem szűk, és mégis.

Előre is köszi a válaszokat.

2013. febr. 7. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez a mostani baki kb egy hónapja van meg, az elején sz*rrá törte a lábamat, aztán felvettem vizes zoknival, járkáltam benne fél órát, majd beraktam egy sámfát éjjelre, és azóta nem szorít. Viszont a sarkamnál nagyon fájt miatta, mert valószínűleg túl mélyen volt. Így aztán vettem bele egy sarokemelőt (DM-ben 1100 ft volt, nem egy nagy kiadás), és azóta lényegesen jobb a helyzet. :)
2013. febr. 14. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Milyen színű a bakancs?Jól tapad a hóban? Így néz ki a bakancs? [link] Hány soros? Írtam ki egy kérdést a témában http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. ha van kedved válaszolhatsz rá.
2013. febr. 14. 09:47
 13/15 A kérdező kommentje:
tök ilyen, csak teljesen fekete.
2013. febr. 15. 00:30
 14/15 A kérdező kommentje:
és igen, nem csúszkál :)
2013. febr. 15. 00:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Enyém sem csúszkál.:)
2013. febr. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!