Valakinek van tapasztalata a Wittmann Plasztikai sebészettel kapcsolatban? (Mosonmagyaróvár)
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 13:58
1/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Egyáltalán működik még? Honlapjuk évek óta nem frissült, levelekre nem válaszolnak.
2/14 A kérdező kommentje:
Én kértem időpontot konzultációra 2 hét múlvára kaptam is!Hát majd meglátjuk, engem is az nyugtalanít hogy egy fotó sincs fent a munkáikról...
2013. febr. 9. 18:52
3/14 A kérdező kommentje:
az is elég gáz ha a levelekre sem válaszolnak
2013. febr. 9. 18:53
4/14 anonim válasza:
2 hét múlva tudtak legkorábban időpontot adni vagy az volt csak megfelelő? Én is tervezem hogy elmegyek egy konzultációra de a munkám miatt elég korlátozottak a lehetőségek.
5/14 A kérdező kommentje:
Én mondtam nekik,hogy nekem bármikor jó,ezt az időpontot ők adták.Én komolyan gondolkodóba estem, hogy mit tegyek!Van más időpontom is egy győri plasztikai sebészhez!Szeretnék többet megkérdezni!
2013. febr. 10. 08:27
6/14 anonim válasza:
A héten felhívom őket és kérek időpontot. Egy próbát megér, de közben én is kinéztem már egy győri plasztikai sebészt, ha esetleg itt nem tetszene amit látok.
7/14 anonim válasza:
Egyébként azt nem tudod hogy kell-e fizetni az első konzultációért?
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tudom,hogy kell e fizetni a konzultációért,és Te kihez jelentkeztel be Győrben?Én Dr. Kővári Péterhez!Midet szeretnéd plasztikáztatni?
2013. febr. 11. 12:21
9/14 anonim válasza:
Orrplasztikát szeretnék. Egyelőre még nem jelentkeztem be de Dr. Horváth Péter Józsefet szemeltem ki Győrben.
10/14 anonim válasza:
Szerettem volna én is időpontot kérni a Wittmannba. Tegnap felhívtam őket, felírták a számom és azt mondták visszahívnak. Ez azóta sem történt meg, egyébként az is meglepett hogy a hölgy aki felvette a telefont annyit mondott hogy hallo, jobb helyeken azért illik bemondani az intézmény nevét amit hívtál. Annyiból jó lett volna hogy közel van, de ezek után elvesztették a bizalmam. Ha megvolt a konzultáció majd érdekelne a véleményed róluk. Egyébként Te milyen műtétet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!