Tudnátok segíteni nekem, hogy hol lehet Győrben vagy Mosonmagyaróváron Damon Clear vagy olyan fogszabályzót csináltatni ami a nyelv felöli oldalon van?
Figyelt kérdés
Egy csomót felhívtam már.. kerestem a neten is.. de eddig semmi :/ Nem hiszem, hogy nem lehet, szóval légyszi aki tudja segítsen nekem. Köszönöm2012. júl. 26. 07:26
1/3 anonim válasza:
ilyenre gondolsz? ez Óváron van:
2/3 A kérdező kommentje:
Igen ilyenre. Velük beszéltem telefonon.. Azt mondták, hogy euroban dolgoznak és hogy 1 fogívre 3000 euró.. Örülnék ha ennyi pénzem lenne. :( olvastam pár fórumot hogy nem mindenhol ilyen drága, de hát nem találtam semmit.. Úgyhogy most erre a damon clearre vagyok ráálva mert a fémszálat kivéve eléggé esztétikus. De ezt sem találom :(
2012. júl. 26. 08:07
3/3 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek ilyen van. De nem ajánlja, mert rohadt drága, és igaz, hogy nem látszik, viszont nem tud beszélni, és olyan pösze lett, mint egy óvodás. (36 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!