Háziorvos látja, hogy kiváltottam-e a gyógyszereket, amit felírt?
Mert egy egyszerű megfázásra 5(!) félét írt fel!
Szerintem csak le akarja rólam szedni a sápot, mert látszik rajtam, hogy vastag vagyok.
Szóval látja ha nem váltom ki mindet?
1 a háziorvosnak nincs részesedése (sáp)
2 valami szabályozás változás van, vagy volt, hogy a gyógyszerész tudja megnézni az előzményeidet
3 a háziorvos nem tudja (te tudod még megnézni az ügyfélkapun belépve, hogy miket váltottak ki az elmúlt években a te nevedre írt receptekkel ... van benn érdekesség )
Nem tudtam, hogy nem vagyok köteles!
Akkor elvileg nem tud utánanézni? (Amúgy Székesfehérvár)
Aranyos vagy :) A te tested, te döntöd el, mit csinálsz vele. Orvoshoz menni sem vagy köteles!
Annyi van csak, hogy ha olyasmit akarsz csinálni, ami veszélyeztet, pl. nem járulsz hozzá, hogy elvégezzenek egy műtétet rajtad, vagy nem akarsz bent feküdni kórházban, akkor aláíratnak veled egy papírt, hogy saját felelősségedre távozol.
Naná,hogy utána tud nézni!!!! Minden orvos/fogorvos/állatorvos utána tud nézni! Mert érdekében áll.
Pláne, ha pl. folyamatosan olyan gyógyszert írna fel, amiért őt megbüntetik(mert nincs jogosultsága rá,pl: androcur). Ha folyamatosan olyan gyógyszert ír fel, amit neki nem lehet felírni, el is veszik a pecsétjét-vele együtt a működési engedélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!