Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom van? Segítség!

Mi bajom van? Segítség!

Figyelt kérdés
Még csak 14 vagyok... Ma rengeteg kávét ittam. Tudom, hogy egészségtelen, nem is szoktam, de ma muszáj volt. Nem aludtam éjjel, ma a nagymamámra kellett vigyáznom... Szóval hazafelé fájt a szívem, órákon keresztül virágillatot éreztem (nem volt forrása), zsibbad a bal karom, és hányingerem van. Ez lehet a sok kávétól? Vagy csak azért, mert ma egész nap idegeskedtem? Nem tudom, mi ez, de nagyon rossz... Fáradt is vagyok, de nagyon.
2009. szept. 4. 19:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy remegek.
2009. szept. 4. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Okozhatja ezt a sok stressz is.Ne streszelj azon,hogy sok kávét ittál,mert így nem a kávétól,hanem a stresztől érzed így magad.Nekem is ez volt,pár éve,csak energia itallal.Megittam annyi taurint,amit már terápiához használnak csak,és több napon át azt hittem,hogy leáll a szivem vagy hasonló,mire ténylegesen elhittem hogy a stresztől van.Annyit tegyél,hogy fürdőzz,jó meleg vízben,ha van valami aroma,akkor tedd bele a vízbe,az is sokat dob.És ha nem tudsz fürdőzni,szoritsd ökölbe a kezed amennyire csak tudod.És ne izgulj! :)
2009. szept. 4. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a kávé miatt idegeskedem, de ha nincs nagy baj, akkor jó. Köszönöm.
2009. szept. 4. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Koffeinmérgezés. Nekem is volt már.
2009. szept. 4. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egy vizsgám előtt jártam így. Éjfélkor megittam 2 kávét! Úgy 2-3-ig jól voltam, utána elkezdett zsibbadni a lábam. Betakartam mert azt hittem, hogy fázok! 4 óra fele nem tudtam elaludni, izzadt a tarkóm, a könyökhajlatom, a térdhajlatom, a homlokom és a kezem jéghideg volt. Nem tudtam elaludni és ezerrel dobogott a szívem. Bepánikoltam, mert még soha nem történt velem ilyen és emiatt hánytam is. Mondanom sem kell, hogy nem volt semmi erőm elmenni a vizsgára!

Annyit hozzátennék, hogy előtte soha nem ittam erős kávét!

Szóval rám nincs túl jó hatással! :)

2009. szept. 6. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!