Miért van nehézlégzésem (kb 1 éve cigizek voltam tüdőszűrön stb)?
Nehézlégzésem van. Először kb. 1,5 hete jött elő akkor éreztem pár napig. Elmúlt (beteg is voltam közben, vírusos-hasmenéses-hányásos betegség) majd most megint érzem tegnap óta.
Kb. 1 éve cigizek, a vizsgaidőszakban volt nagyon sok cigi napi egyharmad doboz is akár. De szorgalmi időszakban meg van/volt hogy egy nap 1-2 szál vagy annyi se. Szóval változó, mikor mennyi.
Voltam tüdőszűrőn 3 hete (egészségügyi kiskönyv miatt kellett) 3 hete még semmi rosszat nem mutatott a tüdőszűrő!
Mi lehet a baj? Úgy érzem mintha valami rám nehezedne és nem tudnék rendesen belélegezni...
nem szorít a mellkasom semmi ilyen csak mintha nem tudnék rendesen 100%osan belélegezni simá, meg kell erőltetnem magam hogy nagy levegőt vegyek.
A sportolást abbahagytam decemberben vizsgák miatt illetve a térdemmel is voltak gondok (futás tenisz) de most lehet újrakezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!