Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitöl vagyok folyton fáradt?

Mitöl vagyok folyton fáradt?

Figyelt kérdés

Rengeteget alszok az éjszakát is átalszom és nappal is van, hogy 3 órát alszok álltalában 11kor fekszek le és 6:30kor kelek hétvégén meg 10kor. Még is nagyon fáradt vagyok. Nem tudom, hogy van e köze hozzá, de nem szoktam sokat mozogni semmit sem sportolok. Annyi a napi mozgásom, hogy elmegyek suliba és vissza a tesi órákon se veszek részt. Enni is rendezetlenül eszek kevés fôtt ételt mert nincs sok pénzünk.

Miröl van ez?

15l

2013. febr. 5. 14:15
 1/3 poet1 ***** válasza:
Szerintem okozhatja vérszegénység, melynek egyik tünete ha jól tudom az aluszékonyság. De ezer oka lehet. Pl. a test sokkalta jobban lefárad,ha feleslegesen kell égetni a tápanyagot,mint ha hasznos dologgal. Paradox, de igaz
2013. febr. 5. 14:37
 2/3 anonim válasza:
Nem értem miért akarod megtudni a választ. Hiszen te magad írtad le. Nem szabad sokat aludni, mert attól csak fáradtabb leszel nappal. Tesi órákon nem ártana részt venni, hogy a testedet napra készen tartsd. A mozgástól erősödik pl az immun. Ha nem mozogsz, legyengül az immunod, és kisebb vírusok miatt is fáradékonyabb leszel. Tehát, sok mozgás, nappal ha lehet ne aludj, max pihenj egy keveset, ha enni nem is, de legalább inni igyál rendszeresen. Ez ugyan nem egyik napról a másikra fogja orvosolni a fáradékonyságod, de hidd el 1-2 hét mulva hatásos lesz. =)
2013. febr. 5. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Csináltatnod kéne egy teljes vérképet. :)
2013. febr. 6. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!