Help! Ez mitől lehet, tudok valamit tenni ellene?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete,egyfolytában kapar a torkom,olyan nyelés közben,mintha megakadt volna a torkomon valami fél úton.
Nem fáj,csak kellemetlen.
Vettem septofortot,illetve bevettem egy renit,elég rendszertelenül étkezem,hátha a sav irritálja a nyelőcsövemet,de nem igazán múlt el.
Reflux betegségtől tartok,de még "csak" ez a tünet talált meg,illetve olvastam hogy néha túlzott izzadással jár ez betegség,ez stimmel.
Altatót szedek egy hónapja,azt írják ez kiválthatja,ha abbahagyom (nehéz lesz,de muszáj ez esetben),akkor szerintetek elmúlik ez az érzés.
Ha nem múlik elmegyek orvoshoz,de félek,mert a Refluxot úgy szűrik ki,hogy ledugnak egy csövet 24 órára :(
Mit tanácsoltok?
2013. febr. 4. 20:42
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg refluxod van,de a Rennie nem jó!Olyan gyógyszer kell,ami csökkenti a savtermelést(pl.Quamatel- az kapható recept nélkül is),de az orvos írhat fel több mást is. A Rennie-t amúgy nem ajánlatos szedni,mert azzal,h átalakítja a savat,fokozott savtermelésre készteti a szervezetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!