Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 17 éves alvajáró vagyok nekem...

17 éves alvajáró vagyok nekem még nem veszélyes mint felnőtt korban?

Figyelt kérdés
már több éve beszélek másokkal álmomban de egyre furcsábbak törtènnek velem pl. máshol ébredek fel égvehagyom mindenhol a lámpát miközbe kimegyek wc-re ... és nem èbredek fel :/ miket csinálhatok álmomba és mikor növöm ki?

#holdkór #alvajáráa
2013. febr. 1. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenképp orvoshoz kellett volna fordulni már több évvel ezelőtt.
2013. febr. 1. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:

de akkor még csak beszélgettem stb.

párhonapja vettem eszre hogy jarkalok akkor most micsináljak?:/

2013. febr. 1. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez.
2013. febr. 1. 22:26
 4/6 A kérdező kommentje:
es mit mondjak kinek?
2013. febr. 1. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Első körben a háziorvoshoz, ő majd továbbutal a megfelelő orvoshoz.

Ki is nyírhatod magad (például lépcsőn legurulsz, satöbbi), ráadásul sok esetben az alvajárás valami betegség tünete, tehát mindenképp felderítendő az oka.

2013. febr. 2. 00:32
 6/6 anonim válasza:
én is alvajáró vagyok. nekem nem olyan komoly sőt elég ritka és nem csinálok semmi hajmeresztőt, csupán átmegyek anya szobájába. apánál emeletes ágyban átrendeztem az egész ágyat és erre csak reggel jöttem rá! Szeritem menj orvoshoz (én még nem vvoltam) bár lehet hogy elmúlik magától...
2013. máj. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!