Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beteg lennék? Mitegyek?

Beteg lennék? Mitegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok es 1 évvel ezelött komoly sulyproblémaim voltak most az eltelt egy év utan fogytam 25 kgt ez mind szép már 80kg helyett 55-60között mozgom. Most a problémám az h elkezdtem magam hanyatni (1éve) :/ szóval folyamatossan minden étkezés utan mikor tudok hanyok, mert idegesit h ha 57 kg helyet a merleg többet mutat, a tükörbe nézve is csak egy köver embert látok, a fogyast eleinte tornaval majd egy éve elkezdtem szedni a szüztea forte kapszulat + mikor nem veszembe akkor hanyok es hanyás utan veszembe. A fogaim az utobbi idöben olyan furcsa érzést valtanakki nagyon szep feherek de olyan mintha nem az enyémek lennének nagyon fura. Enni mar nem birok mert ha eszek többet akkor olyan mintha szetfesülne a hasam es muszaly hanynom:/ gondolom bulémias vagyok v anorexia? Mittegyek? Félek h vissza hizom nem birnam elviselni igy is testkép zavarom van :/ válaszokat elöre is köszönöm

2013. febr. 1. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jo de egy szabaly van, ha kevesebbet eszel, mint a napi szuksegleted, akkor nem fogsz hizni. Tehat tudnod kell mennyi energiat hasznalsz el egy nap, es ennel valamivel kevesebbet kell enned. Azert nehez, mert ehhez onuralom fog kelleni. A sportolas jot tesz, de ha nem tudsz, ez akkor is megvalosithato. A lenyeg, hogy egy napon ugyis ide kell hogy eljuss, igy szerintem jobb ha nem gyotrod magad tovabb. A te eletedbol megy el az ido, nem masebol.Igy neked igazan rossz az egesz szitu, es te vagy az aki tud valtoztatni. A szuzteanal nekem is ugyanez volt mint mar irtam feljebb. Fokozatosan vissza lehet terni a normalis belmukodeshez, viszont nem konnyu. En boldog vagyok, hogy mar minden rendben, es nem szenvedek ezzel. szornyu volt! Nekem a zabkorpa segitett mint mondtam, es idonkent meg belehet iktatni valami enyhebb termeszetes hashajtot, de max heti 1x. Persze csak akkor, ha valoban szeretnel (legbelul is) meggyogyulni :-)
2013. febr. 4. 20:37
 12/12 A kérdező kommentje:
nem merem lettenni felek meghizok.....
2013. febr. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!