Tegnap el kezdett zúgni a fülem. Ma reggelre erősödött, mintha alagútban lennék, és be is van dugulva. Másnak volt ilyen? Elmúlt?
Figyelt kérdés
Mind a két fülem zúg. Nagyon zavaró. Egy nap után érdemes orvoshoz menni? Háziorvoshoz, vagy fülészetre menjek? Ha most elmennék futni, jobb lenne, vagy pihenjek inkább?2012. nov. 13. 08:36
1/5 anonim válasza:
Van otthon vérnyomásmérőd? Ha igen, használd. A futás lehet, hogy nem jó a fülednek, mert nagyon párás az idő.
2/5 anonim válasza:
Ha fülészetre nem kell beutaló, akkor oda.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nincs vérnyomásmérőm.
Nem kell beutaló, így oda megyek.
Milyen vizsgálatokra számíthatok?
2012. nov. 13. 11:00
4/5 anonim válasza:
Nekem is zúg - 14 éve :(
A bedugulás lehet, h. jó hír, mert az jelentheti, h. van valami "baja" a fülednek, amit ha meggyógyítanak elmúlik a zúgás. Nekem nem volt ilyen tünet, csak szimplán "sípol". Meg lehet szokni egyébként, én már észre sem veszem, csak ha figyelek rá.
De ne félj, nem lesz semmi gond !!!
5/5 anonim válasza:
ja, a vizsgálatok... Nekem belenéztek a fülembe + hallásvizsgálat fejhallgatókkal. Később koponya ct-t is csináltak és kaptam értágító infúziókat - szóval alaposan körüljárták de semmi :(
Majd megírhatnád, h. mi lett, mert érdekel, hátha azóta már előbbre tart a tudomány. Én úgy 10 éve nem foglalkozom vele - feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!