Baratnom fulen talalhato (fulbevalo lyuk) begyuladt mivel lehetne gyogyitani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Baratnom fulen talalhato (fulbevalo lyuk)begyuladt es mar csak egy hajszal valasztja el attol, hogy szegenynek teljesen atlyukadjon a fule. Soha nem tagitatta a fulet, normal fulbevalokat hordott es most ez lett a dologbol. Ha nem hord ideig fulbevalot, osszefog forni jobban a bor, mivel lehetne gyorsitani, vagy gyogyitani? Koszonom elore is a javaslatokat.2013. jan. 31. 19:49
1/1 anonim válasza:
Gondolom elfertőződött. Mással is előfordul.
Én úgy szoktam csinálni, hogy kiveszem a fülit, (svédcseppel) letörölgetem a lyukat, kicsit kinyomkodom a gennyet, ha van, visszarakom a fülit. Ezt kb. napi 3x. Pár nap alatt elmúlik tőle a gyulladás.
Ne vegye ki ilyenkor a fülbevalót, mert összeforr a lyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!